Tjenester

Takomlegging

Fasadeteknikk hjelper deg hele veien, alt ifra valg av takstein til et komplett tak. Ett av våre spesialfelt er tak. Taket er husets femte og viktigste fasade, så taket ditt er en lønnsom investering.

Blikkenslager arbeid

Vi i Fasadeteknikk utfører masse blikk arbeid til både privat personer og firma kunder. Våre medarbeidere har igjennom flere år gjort store og små jobber som kunder er fornøyd med

Fasade og kledning av bygg i Skien-området

Det finnes mange muligheter innen fasade og kledning av bygg, både når det gjelder materialer og design. Glass, sten, mur, tre eller andre materialer er vanlige valg for bygninger i Norge.

Bytte av dører og vinduer

Å bytte ut dører og vinduer i din bolig kan ha stor innvirkning på energiforbruket, men også på utseende til bygget. Gamle vinduer slipper ofte inn kald luft noe som fører til at du må bruke mer varme innendørs og du ender opp med å fyre for kråka.

Pipebeslag

Pipebeslag brukes for å beskytte taket mot regn og lekkasjer samt andre problemer som måtte kunne oppstå, i skiller mellom takmaterialet. Det er viktig at dette settes på riktig for å unngå skader og dyre reparasjoner.

Taksikring for bygg i Skien-området

Det er huseiers ansvar å sikre at ikke snø, is eller annet faller ned fra taket. Derfor er det viktig at bygg har riktig snøfangersystemer og taksikring. Ved store snømengder er det huseier som tar stilling til om det er nødvendig å fjerne noe av snøen.

Tak

Fasadeteknikk tilbyr en rekke ulike tjenester som taktekking, blikkenslager, tømrertjenester og lignende.